Telefon 0332 560 060

Contractul de calatorie

Zborul organizat prin serviciul de inchiriere elicopter se face in baza unui contract de inchiriere elicopter si a legislatiei de zbor aplicata pe teritoriul Romaniei, legislatie in conformitate cu standardele europene  ale EASA (Siguranta ta e misiunea noastra),  fiind   supus posibilitatii de  anulări sau reprogramari in functie de notificarea autoritatilor privind  restricții ale spațiului aerian, condițiile meteorologice și / sau probleme de ordin tehnic  ce apar la aeronave, sau orice altă situație neprevăzută care ar face zborul sa nu fie posibil.

contract de inchiriere elicopter

inchiriere-elicopter-de-mers-la-munte-in-excursie-cu-angajatii

Pilotul comandant al aeronavei este singura persoana in drept sa ia decizia anularii zborului sau intarziierii decolarii aceasta decizie fiind luata in scopul sigurantei zborului.

Zborurile  sunt private și este necesară rezervarea prealabilă a aeronavei prin semnarea unui contract de inchiriere elicopter si plata in avans a prestatiei.

Programarea unui zbor sau reprogramarea  va fi în funcție de disponibilitatea la momentul cerut de client.

Anularea unui zbor: in cazul in care zborul cu elicopter inchiriat nu se poate executa la momentul cerut de client iar o reprogramare a zborului la datele la care aeronava oferita de serviciul de inchiriere elicopter e disponibila nu e convenabila pentru client sumele platite in avans se vor returna integral in termen de 48 de ore de la momentul cand clientul comunica dorinta sa de a renunta la zbor

 

Heli 5  își rezervă dreptul de a refuza să furnizeze serviciile sale la solicitari din partea unor clienti fara a da explicatii

 

Carduri de credit majore și / sau numerar sunt acceptate. Nu se accepta la plata pentru contract de inchiriere de elicopter prin cec.

Toti minorii trebuie să fie însoțiți de un parinte, major sau tutore legal.

Va asteptam cu placere la zbor cu elicopterele Heli5 fie ca va doriti o experienta de zbor fie ca aveti de facut o deplasare in interesul firmei sau un zbor de placere cu familia sau prietenii!