Telefon: 0368 562 050

Intrebari si raspunsuri

Q?

Ce este un charter cu elicopter privat?

A.

Charterul cu elicopter privat sau charterul ad-hoc se referă la închirierea unui elicopter  privat pentru zbor in care dumneavoastra si grupul dumneavoastra sunteri singurii pasageri. Cu un charter la cerere, prețul călătoriei este de fiecare dată în funcție de condițiile pieței din acel moment. Prețurile pentru închirieri ad-hoc de elicoptere private pot varia foarte mult în funcție de cerere și ofertă, numarul de pasageri itinerariu si nivelul de confort cerut.

Q?

Unde pot zbura cu elicopterul inchiriat de la 2AERO?

A.

Majoritatea clientilor, care folosesc serviciile noastre de inchiriere de elicopter,  doresc zboruri in interiorul tarii. La cerere se pot organiza rute externe. Pentru acestea este necesar sa se faca vama pe un aeroport din Romania iar in tara de destinatie sa se aterizeze pe un aeroport cu vama.

Q?

Cu cit timp in avans trebuie sa rezerv serviciile de inchiriere de elicopter cu 2AERO?

A.

Putem fi gata de zbor chiar si in mai putin de doua ore. Suntem obisnuiti sa raspundem solicitarilor in regim de urgenta. Daca sunteti un client nou va recomandam sa faceti rezervarea cat de repede va cunoasteti planurile de deplasare.

Q?

Cum se face o rezervare de servicii de inchiriere de elicopter la 2AERO?

A.

Va vom transmite un formular de rezervare, spre a fi semnat, si va vom emite o factura pro-forma in vederea platii. Ulterior va emitem biletele de calatorie cu confirmarea rezervarii.

Q?

Pretul pe care l-am primit de la 2AERO pentru inchirierea de elicopter e mai mare decat alte preturi pe care le am

A.

La 2AERO ne platim bine angajatii ceea ce face ca sa avem preturi, poate, mai scumpe decat ale altora. Lucram intr-o cultura institutionala a clientului bine servit de catre un personal profesional si gentil. Nu ati dori ca atunci cand folositi servicii de inchiriere de elicopter pilotul sa va tranteasca bagajele sau sa fie in orice fel nepoliticos, deci pretul pe care il platiti cand inchiriati un elicopter ar trebui sa fie doar unul din considerentele in baza caruia va alegeti furnizorul.

Q?

Pot sa-mi iau cainele sau pisica cu mine pe durata inchirierii de elicopter?

A.

Ne plac animalele si ne bucuram sa le avem la bord. Spuneti-ne din vreme pe cine vreti sa luati ca sa pregatim calatoria in bune conditii. Caiinii neagresivi pot sa stea chiar fara lesa in cabina si sa se intinda lenesi pe podea ca la ei acasa. Cu 2AERO nu va veti supune niciodata animalul de companie stresului si conditiilor inumane ale transportului in compartimentul de bagaje.

Q?

Cine este marca 2 AERO?

A.

2AERO este o marca de comert care apartine firmei Rent Helicopters SRL inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J12/2021/2005, CUI RO 17642757, cont  Raiffeisen Bank, IBAN RO 27 RZBR 0000 0600 1693 2712 RON cu sediul sociala pe strada Razboieni, 31-A, etaj 2, cod postal 401189, Turda, judetul Cluj