Telefon 0332 560 060

Inchiriere elicopter pentru 6 persoane

Agusta A109-Inchiriere elicopter pentru 6 persoane
Inchiriere elicopter pentru 6 persoane in cofiguratie VIP, cu design interior semnat Versace, va da ocazia sa oferiti partenerilor dumneavoastra un survol de 30 de minute deasupra Bucurestiului.

Puteti folosi serviciile de inchiriere de elicopter pentru a organiza o promotie avand ca premiu un tur cu elicopterul deasupra Bucurestiului. Daca aveti 6 pasageri atunci veti dori inchiriere elicopter pentru 6 persoane.

Inchiriere elicopter pentru 6 persoane  Agusta  A109

Pret inchiriere elicopter pentru un tur de 30 de minute cu 6 pasageri – 2950 euro+TVA

Agusta Grand 109 Inchiriere elicopter pentru 6 persoane

AgustaWestland AW109-Inchiriere elicopter pentru 6 persoane

Conform Wikipedia:

AW109 este un elicopter ușor cu două motoare, cu opt locuri, construit de producătorul italian Leonardo (fostul AgustaWestland, care a fuzionat în noul Finmeccanica din 2016).
A avut meritul de a fi primul elicopter italian care urma să fie produs în masă.

Dezvoltat ca A109 de către Agusta, a intrat inițial în serviciul său în 1976 și de atunci a fost folosit în diverse roluri, inclusiv transportul usor, medevac, căutarea și salvarea și militar. AW109 a fost în producție continuă timp de 40 de ani. AgustaWestland AW119 este un derivat al lui AW109, principala diferență fiind că este alimentată doar de un singur motor.

AW109 este un elicopter cu două motoare ușoare, cunoscut pentru viteza, aspectul elegant și ușurința de control.

De la intrarea în serviciul comercial, au fost făcute mai multe revizuiri și iterații, introducând frecvent noi tehnologii pentru avionică și motoare. AgustaWestland au promovat acest tip pentru capacitățile sale multilaterale. Tipul de aeroanva s-a dovedit extrem de popular cu clienții VIP / corporativi; potrivit AgustaWestland, 50% din toata varianta AW109 Power a fost vanduta in astfel de configuratii.

Potrivit AgustaWestland, sistemul AW109 Power dispune de diverse sisteme avansate de avionica, printre care un pilot automat în trei axe, un sistem de aterizare instrumental, GPS integrat, un afișaj în mișcare, un radar meteorologic și un sistem de avertizare a traficului.

Aceste sisteme sunt proiectate pentru a reduce volumul de lucru pilot (modelul AW109 poate fi efectuat în conformitate cu regulile de zbor cu instrumente unice sau cu doi piloti (IFR)) și să permită utilizarea ochelarilor de vizibilitate de noapte (NVG) pentru efectuarea operațiunilor de zi sau de noapte.

Toate sistemele critice sunt în mod deliberat redundante pentru operațiunile de siguranță; sistemul hidraulic, servomotoarele hidraulice și sistemul electric sunt toate dublu-redundante, în timp ce invertoarele de putere sunt triple redundante.

AW109 are, de asemenea, o reducere a cerințelor de întreținere datorită accentului pus pe fiabilitatea întreaga gamă de componente utilizate.

Ideal pentru cei ce cauta inchiriere elicopter pentru 6 persoane!

Comments are closed.