Telefon 0332 560 060

Transfer cu elicopterul

Heli5 este dedicat gasirii celei mai potrivite solutii de inchiriere elicopter pentru misiunea pe care o doriti, oferindu-va cele mai bune elicoptere și piloți profesioniști, la preturi foarte competitive, și cu cea mai vasta selecție disponibila.  Cu noi veti avea acces neegalat la servicii de inchiriere elicopter din clasa executive sau pentru călătorie de agrement și cele mai bune elicoptere comerciale. Așteptările dumneavoastră de confort, lux si eficienta, sunt îndeplinite, cu flota  noastră alcatuita din cele mai moderne și elegante elicoptere disponibile.

De la transferuri la/de la aeroport directe pana la călătorii de afaceri prelungite, oferim rapid și eficient solutii de călătorie cu elicoptere inchiriate, astfel încât să va puteți conduce în continuare afacerile cu încredere și cu ușurință. Directori și personal tehnic din conducerea corporatiilor, pentru care timpul este un bun prețios, au încredere in Heli5 atunci cand au nevoie de charter cu elicopterul. Elicopterele Executive oferite spre inchiriere sunt cele mai eficiente și mai relaxate mijloace de transport pentru a ajunge la destinație la timp.

Clientii nostri se bucura, de asemenea de serviciile de inchiriere de elicopter charter pentru concerte, evenimente sportive și alte activități de petrecere a timpului liber. Aceste aeronave de lux sunt dotate cu cabine de pasageri spatioase, cu interioare moderne și tapițerie delicata.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

Comments are closed.