Telefon: 0368 562 050

Survol elicopter Bucuresti – Alege un zbor memorabil!

Zborul cu elicopterul este o experiență inedită, plină de adrenalină. Participanții se vor simți mai liberi ca niciodată în timp ce se află la înălțime, departe de agitația cotidiană de la sol. Noi îți putem pune la dispoziție o serie de experiențe la prețuri speciale prin intermediul partenerilor noștri. Alege un survol elicopter Bucuresti. Bucură-te de 30 de minute de zbor într-o locație din apropierea capitalei sau oferă această experiență cadou.

Survol elicopter Bucuresti - Cum se procedează?

survol elicopter bucuresti

Heli5 închiriază elicoptere pentru misiuni precum transferul pasagerilor, tururi cu elicopterul pentru persoane fizice sau corporate sau chiar lucrări aeriene. Toate acestea durează minim o oră. Pentru survolurile de 30 de minute, va trebui să vă punem în legătură cu partenerii noștri de la Activități Cadou Supermarket.

După ce ajungeți pe site-ul partenerilor voștri și alegeți activitatea pe care o doriți - în acest caz survolul cu elicopterul. Plasați o comandă și veți primi un voucher cadou (pe e-mail sau tipografic în funcție de opțiunea dumneavoastră). Acest voucher este valabil 12 luni, timp în care vă puteți programa la zbor sau îl puteți oferi cadou urmând ca sărbătoritul să facă acest demers și să se bucure de experiență.

Zborul durează 30 de minute, timp în care pasagerul se va putea bucura de priveliști extraordinare. Pot veni și invitați, dar aceștia vor rămâne la sol și vor putea urmări elicopterul în timp ce decolează. Aeronava utilizată este de dimensiuni reduse. Astfel, sunt disponibile 2 locuri (pilot + pasager).

Survol elicopter București - Întrebări frecvente

inchiriere-elicopter-degustare-vin, survol elicopter bucuresti

Iată câteva întrebări care sigur îți vin în minte înainte de a achiziționa un astfel de zbor. Noi am pregătit o listă și am adăugat și răspunsurile aferente astfel încât, atunci când ne contactezi, vei fi deja informat în legătură cu experiența propusă.

Ce documente sunt necesare pentru decolare?

Pentru a putea desfășura un survol elicopter Bucuresti, trebuie să aveți la dumneavoastră un document de identitate cu fotografie. De asemenea, va trebui să prezentați documentul de confirmare primit de la partenerii noștri - Activity Pass. Acesta poate fi arătat direct de pe telefon, nu este necesar să îl printați.

Cum ajung la locul decolării?

Pe documentul de confirmare a rezervării - Activity Pass - este înscrisă locația exactă și modul de acces. De regulă puteți regăsi locațiile pe orice hartă sau aplicație GPS. De asemenea, pe Activity Pass regăsiți și un număr de telefon la care îi puteți contacta pe partenerii noștri dacă aveți nevoie de ajutor.

Cu cât timp în avans trebuie să fac o rezervare?

Recomandăm ca rezervările pentru survol elicopter Bucuresti să fie făcute cu cel puțin 7 zile în avans. Țineți cont că, pentru a confirma ferm o programare, condițiile meteo trebuie să permită desfășurarea zborului. În cazul în care nu se poate decola din cauza vremii nefavorabile, experiența va fi amânată pentru o dată ulterioară. Din această cauză, este indicat să transmiteți cererea de rezervare în timp util astfel încât să reușiți să efectuați zborul înainte de expirarea voucherului.

La ce oră se zboară? E mai bine dimineața sau seara?

Survolul cu elicopterul se poate desfășura în weekend, la orice oră solicitați dumneavoastră, în funcție de disponibilitate. De regulă, condițiile de zbor sunt mai bune dimineața, dar am desfășurat experiențe și după-amiaza sau la apus.

Pot anula o programare?

Da, există această posibilitate. Conform termenilor și condițiilor detaliate pe site-ul partenerilor noștri, puteți solicita anularea unei rezervări cu cel puțin 48 de ore înainte de data desfășurării. Dacă desfășurarea activității la o anumită dată presupune un număr minim de participanți, anularea nu este posibilă.

Pot zbura în afara țării cu un elicopter închiriat?

Partenerii noștri oferă doar experiența descrisă, adică un survol de 30 de minute în apropierea Bucureștiului. Pentru transfer la nivel național / internațional, completați un formular de contact iar echipa Heli 5 va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili toate detaliile.

Alte experiențe cu elicopterul

inchiriere-elicopter-05, survol elicopter bucuresti

Pe lângă survol elicopter Bucuresti, partenerii noștri organizează diverse experiențe axate pe astfel de zboruri. Poți alege dintre lecții de zbor cu elicopterul sau chiar activități mai inedite care includ cine romantice sau drumeții montane.

Lecție de zbor cu elicopterul în București

O lecție de zbor cu elicopterul este o experiență introductivă, ideală pentru cei care plănuiesc să urmeze un curs propriu-zis de pilotaj. Această activitate include un instructaj teoretic de 10 minute urmat de 30 de minute de zbor. După decolare, pilotul va efectua câteva manevre demonstrative, urmând ca sărbătoritul să preia manșa. Aceasta este o modalitate convenabilă și mai accesibilă de a descoperi dacă școala de pilotaj este, într-adevăr, pentru tine.

Champagne Flight

Champagne Flight este un zbor cu elicopterul pentru două persoane, perfect pentru a face o declarație de dragoste sau pentru o cerere în căsătorie. Activitatea include 30 de minute de zbor. În timp ce vă aflați în aer, veți putea servi un pahar de șampanie.

Chasing the Sunset - Survol elicopter Bucuresti

Acesta este un zbor inedit prin prisma faptului că se desfășoară la apus. Astfel, peisajele de neuitat vizibile de la înălțime sunt dublate de cerul roșiatic din acest moment al zilei. Experiența este disponibilă pentru 3 pasageri (beneficiarul + 2 invitați). Bucurați-vă împreună de acest zbor și realizați fotografii memorabile.

Heli Biking & Heli Wine Tasting

Iată o experiență specială, care îmbină zborul cu elicopterul cu o adevărată aventură montană. Decolați de pe un heliport de lângă București. Elicopterul vă va transfera pe un vârf de deal, în zona unei podgorii. De aici te vei urca pe bicicletă și vei pedala 40 de kilometri în coborâre, cu o diferență de nivel de 225 de metri alături de un antrenor experimentat. Pe traseu, vei avea parte de o degustare de vin la conac și ve iputea vizita un muzeu și două mănăstiri. La sosire, te vei putea bucura de o masă tradițională. După cină veți fi preluați de o mașină și transferați înapoi la heliport.

Survol elicopter Bucuresti - De ce să aleg acest zbor?

Un survol elicopter Bucuresti poate fi un cadou extraordinar de ziua cuiva. Sau poate fi oferit ca recompensă sau în semn de mulțumire. În orice caz, vorbim de o surpriză care va lăsa pe oricine mască. Un zbor cu elicopterul este palpitant chiar și pentru cei care au experimentat deja zborul cu avionul.

Un survol cu elicopterul este modul perfect de a sărbători o aniversare. Mai mult, este cadrul romantic ideal pentru o cerere în căsătorie de mare efect. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Achiziționează un voucher și experimentează! Îți garantăm că nu vei regreta!

Survol elicopter Bucuresti - Video

_____________________________________________________________

________________________________________________________________

INSTRUCTAJ DE SIGURANȚA PASAGERILOR INCHIRIERE DE ELICOPTER

Zbor cu elicopter-imbarcarea pasagerilor-instructaj de siguranta

CERINTE DE BAZA PENTRU PASAGERI LA INCHIRIERE ELICOPTER

 • -supuneți-vă instrucțiunilor echipajului
 • -fumatul în aeronavă sau lângă aeronava este interzis
 • -cuplarea centurii de siguranță este obligatorie
 • -depozitați bagajul în locurile special amenajate
 • -nu interferați cu pilotul sau comenzile de control ale elicopterului închiriat
 • -înclinați-vă puțin în fata de la mijloc la decolare și aterizare
 • -nu permiteți obiectelor lungi, bastoanelor undițelor, umbrelelor să intre în contact cu palele rotorului
 • -închideți dispozitivele electronice la începutul zborului

Cum vă apropiați și cum vă îndepărtați de elicopterul închiriat

inchiriere elicopter in Brasov-imbarcarea pasagerilor-instructaj de siguranta
 • -fiți sigur că pilotul va văzut când vă apropiați de elicopterul de închiriat
 • -aplecați-vă de la mijloc atunci când vă apropiați de elicopter
 • -apropiați-vă de elicopter prin partea din față
 • -nu vă duceți în partea din spate a elicopterului
 • -nu părăsiți elicopterul până când palele elicei nu s-au oprit complet
 • -fiți atenți la poziția palelor rotorului, in special cand in apropiere exista o panta
Inchirere elicopter pret-imbarcarea pasagerilor

Modalitati de prindere a centurii si de actionare a incuietorilor

inchiriere elicopter in Brasov

Prezentul instructaj poate fi folosit la briefingul pasagerilor înainte de îmbarcarea în elicopterul închiriat.

Acest instructaj poate să nu includă toate elementele pentru orice briefing cerut la îmbarcarea în orice tip de elicopter închiriat.

Acest material nu înlocuiește briefingul pe care îl veți primi verbal de la echipaj la urcarea în elcopterul de închiriat conform normelor de siguranta al agentiei European Aviation Safety Agency.

No Comments Yet.

Leave a comment